اولین کسانی که روغن زیتون را تولید کردند مردمان یونان بودند و به 3500 سال قبل از میلاد مسیح برمی گردد و برایشان منشا ثروت شد .
زیتون دارای افزوده بسیار بالایی است به طوری که در برخی از کشورهای پیشرفته تجارت این محصول معادل تجارت نفت است
روش تشخیص روغن زیتون اصل
- رنگ آن باید زرد تا زرد مایل به سبز باشد
- بوی میوه از جمله بوی سیب ، گوجه فرنگی یا علف تازه بدهد
- یک قاشق روغن زیتون در دهان خورد ریخته و آن را در داخل دهان می جرخانید و بعد از میل کردن پس از چند ثانیه در انتهای گلو تلخی و تندی حس شود که گلو را می سوزاند. و در دهان خود احساس چربی نمی کند.
متفاوت ترین روغن زیتون
- روغن های زیتون بکر
- روغن های زیتون فرابکر
- روغن های زیتون بکر درجه یک
- روغن های زیتون بکر معمولی
- روغن های زیتون بکر لامپانت
- روغن های زیتون پالایش شده
- مخلوط چند روغن های زیتون
- روغن تفاله زیتون
شرایط نگهداری روعن زیتون
دمای مناسب برای نگهداری روعن زیتون 20 تا 25 درجه سانتی گراد بالای صفر است و نیازی حتما در یخجال بماند .
اگر این روغن در معرض اکسیژن هوا قرار بگیرد بر اثر بازو بسته شدن زیاد در بطری رادیکال های آزاد در آن ایحاد می شود و نور نیز باعث اکسیداسیون خود به خودی در آن می شود که روند فسادش را تسریع می کند .
طرز استفاده از روغن زیتون
روغن زیتون بهتر است در سالاد ها و غذاهای سرد ریخت و برای پخت با حرارت کم و متوسط به کار ببرید .
در صورت درست استفاده کردن از روغن زیتون به کاهش وزن کمک بسیاری می کند و جایگزین مناسبی بجای روغن های اشباع شده در غذای روزانه می باشد و این روغن بهترین نوع برای سرخ کردن است .
فروش عمده روغن زیتون اصل
از میان روغن های زیتون با بو و بی نیز وجود دارد زمانی که از فروشگاه ها و یا سوپر مارکت و فروشگاه های آنلاین خریداری کردید به این نکته هم توجه داشته باشید .
روغن های زیتون اصل بکر از 28000 تومان شروع می شوند به بالا ، در زمان سفارش حتما به تاریخ تولید و انتقضاء و مجوز از بهداشت توجه داشته باشید .